Vesikoirat ry: Club Show 14.10.2018 - Aikataulu ja näyttelykirje

Tervetuloa Vesikoirat Ry:n Club Show’un sunnuntaina 14.10.2018!

Lue näyttelykirje tästä.

club show 2018 banneri

Kehä 1

Kamile Samaletdin, kennel Santonja 49

Espanjanvesikoirat 31 10:00
TAUKO - Tuomarin ja kehäsihteerien lounas   n. 11:55
Portugalinvesikoirat 18 12:15

Loppukehät alkavat heti portugalinvesikoirien jälkeen, kuitenkin aikaisintaan 13:15

Muistathan ottaa mukaasi koiran rokotustodistuksen, näyttelyhihnan, vesikupin, mahdolliset herkut sekä alustan/häkin. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa kumilenkki/hakaneula numerolapun kiinnittämistä varten.

Näyttelypaikan osoite on:
Tampereentie 495, 33880 Lempäälä

Näyttelypaikan pihassa parkkipaikkoja on niukasti. Lisää parkkipaikkoja löydät vastapäätä olevan harmaan rakennuksen pihasta. Myös Niinikuruntien reunaan parkkeeraaminen on sallittua.

Your Dog Oy:n halli on lämmin, mutta ulko-oven läheisyydessä voi käydä vetoa.
Näyttelypaikalla tilaa on rajoitetusti, joten asettelethan häkit tiiviisti vieri viereen.

Sisällä koirien trimmaaminen on ehdottomasti kielletty. Ulkoilutathan koirasi kunnolla, ettei vahinkoja pääsisi sisälle halliin. Näin mahdollistamme hallin käytön jatkossakin!

Koiran numerolapun saat näyttelypäivänä ulko-oven läheisyydestä. Numerolappu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn koiran mukana. Varaathan koiran rokotustodistuksen valmiiksi.

Sisäänpääsy 2€
Luettelo 1€

Buffetissa on tarjolla juotavaa sekä pientä makeaa ja suolaista purtavaa. Varaathan käteistä mukaan!
Your Dog Oy:n tiloissa oleva puoti myy koirille mm. herkkuja sekä ruokaa. Löydät puodista myös Dog It Life’n Hennan, joka valmistaa mittatilaustyönä vaatetusta koirille sekä omistajille!

Vietetään mukava päivä vesikoiriemme kanssa!

Rokotussäädökset:

Koiralla tulee olla rokotustodistus, johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa seuraavat rokotukset:

Penikkatautirokotus: Koiran pitää olla rokotettu penikkatautia vastaan vähintään kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu tehosterokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.

Raivotautirokotus (rabies): Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu rokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut rokotukset ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.

Vanhentuneen penikka- ja raivotautirokotuksen varoaika:
Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 21 vrk ennen tapahtumaa (kolmen viikon varoaika).

Tartuntatauteihin liittyviä määräyksiä:
Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä tapahtumassa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton.