EPÄVIRALLINEN NÄYTTELY ESPANJAN- JA PORTUGALINVESIKOIRILLE!

Näyttely järjestetään Tuorlan Majatalon ulkoalueella, suurella nurmikentällä osoitteessa Tuorlantie 1, 21500 Kaarina.

Arvostelut alkavat kello 10:00 portugalinvesikoirilla, joiden jälkeen jatketaan espanjanvesikoirilla.

Tuomarina molemmilla roduilla on Marjo Jaakkola (tuomariesittely alla).

Mukana myös luokat pikkupennuille (5-7kk) sekä turisteille (purentavikaisille, lyhytturkkisille ja kastroiduille). Aikaisemmilta vuosilta tutuksi tullut "kolmen sukupolven -kilpailu" odottaa jälleen osallistujia!

Tapahtumasta saa kirjallisen arvostelun ja pisteitä Vuoden vesikoira-kilpailuihin! 

"Tule viettämään mukavaa näyttelypäivää upeiden rotujemme parissa! Club Show on oivallinen tilaisuus  kerätä kasvatteja yhteen ja tulla viihtymään Turolan majatalon suurelle nurmikentälle. Eniten kasvattejaan näyttelyyn ilmoittanut kasvattaja palkitaan!"

Ilmoittautumisen Club Show’hun voit tehdä VAIN netissä.

Ilmoittaessasi koiran näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näyttelymme sääntöjä sekä rokotusmääräyksiä. Luethan säännöt tarkasti, jotta tulet ilmoittaneeksi koiran oikeaan luokkaan. Samalla virallisista näyttelyistä poikkeavat säännöt tulevat tutuiksi.

CLUB SHOW'N SÄÄNNÖT (Huomaa normaalista näyttelynkulusta poikkeavat säännöt!)

ILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ 


Netissä tehävä ilmoittautuminen pyytää kaiken tarvittavan tiedon koirasta ja sen omistajasta/omistajista. Tämän lisäksi lähetä maksukopio (esim. screenshot) osoitteeseen vesikoirat.clubbari@gmail.com (HUOM! Kirjoita sähköpostiviestiin koiran/koirien nimet joiden ilmoittautumismaksujen kuiteista on kyse!). Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköposteitse 24h sisällä maksukuitin lähettämisestä!

Ilmoittautumiset tulee suorittaa aikavälillä 14.5.2023-11.6.2023.
Aikataulut julkaistaan kahta viikkoa ennen näyttelyä. Ne lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiin.

Ilmoittautumismaksu 22€/koira.
PDF-luettelo 3€ (lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin näyttelyaamuna kello 6:00.) Painettuja luetteloja ei ole myynnissä näyttelypaikalla!
Kasvattaja- sekä jälkeläisluokka ovat ilmaiset.

Ei sisäänpääsy- tai parkkimaksua.

Maksun saaja: Vesikoirat ry
Tilinumero: FI10 4600 0010 8192 39 / Säästöpankki
Viitenumero: 12234


Ilmoittautumiseen/ilmoittautumismaksuihin liittyvät kysymykset:
Katriina Mäenpää
vesikoirat.clubbari@gmail.com
puh. 040 7204130 (puhelut arkena klo: 17:30 jälkeen)

 
Muut tapahtumaan liittyvät kysymykset:
Laura Hollmén 
hollmen.laura@gmail.com
puh. 050 3005045 (puhelut arkena klo: 16:00 jälkeen)

Club Show'n tuomariesittely - Marjo Jaakkola

Ensimmäinen koirani oli snautseri ja pian hankimme myös cockerspanielin - sitä kautta spanielit tulivat tutuiksi. Ensimmäinen walesinspringeri tuli perheesemme vuonna 1980 ja siitä lähtien rotu on kuulunut kalustoon. Kasvatustyö rodun parissa alkoi vuonna 1992, kennelnimellä Benton.


Olen aina ollut kiinnostunut muistakin 8-ryhmään kuuluvista roduista ja olen seurannut niitä vuosien varrella melko aktiivisesti.


Kotona on aina ollut max 1-2 koiraa, joten kasvatustyö on ollut melko pienimuotoista.  Benton valioita on lähemmäs 80, lukuisia kansainvälisiä valioita, useita maailmanvoittajia, euroopanvoittajia jne. Muutama vuosi sitten mukaan tulivat kultaiset noutajat, kun ystäväni tuli toiseksi kasvattajaksi kennelnimelleni.


Olen kiertänyt paljon näyttelyissä myös muissa maissa ja aina pyrkinyt mahdollisuuksien mukaan seuraamaan muitakin kuin "omia" rotuja. Portugalinvesikoiria ja espanjanvesikoiria olen arvostellut vuosien varrella useissa eri maissa. Arvosteluoikeudet minulla on tällä hetkellä ryhmään 8, melkein koko ryhmään 7 sekä muutamiin rotuihin ryhmästä 2. Ensimmäiset arvosteluoikeudet sain vuonna 1999.


Olen iloinen saadessani kutsun arvostella yhdistyksenne Club Show'n!