Kasvattajat

Kasvattajat ovat kennelnimeä anoessaan allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen, jossa kasvattaja sitoutuu mm. kasvattamaan terveitä ja hyväluonteisia koiria sekä opastamaan tarvittaessa koiranpidossa ja seuraamaan kasvattiensa kehitystä. 

Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumus

Kasvattajahakemistossa on kasvattajia, jotka ovat Vesikoirat ry:n jäseniä, ja jotka ovat ilmoittaneet itsensä tähän maksulliseen hakemistoon. Rotujärjestö ei ota vastuuta kasvattajahakemistossa esiintyvien kasvattajien toiminnasta.

Kasvattajailmoituksen jättäminen

Ilmoitus kasvattajaluettelossa maksaa 20 euroa / vuosi.

Jättäessäsi ilmoitusta ensimmäistä kertaa, suorita maksu Säästöpankki FI10 4600 0010 8192 39, viitteeksi oma jäsennumero ja lähetä kopio kuitista ja haluamasi tiedot ilmoitukseen osoitteella varapuheenjohtaja (at) vesikoirat.fi.

Jatkossa lasku tulee sähköpostilla suoraan kasvattajan omaan sähköpostiosoitteeseen. Huolehdithan, että yhdistyksellä on tiedossa toimiva sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteesi tai sen muutokset voit ilmoittaa jäsensihteerille sähköpostiosoitteella jasensihteeri (at) vesikoirat.fi . Halutessasi laskun paperiversiona, ilmoita siitä rahastonhoitajalle rahastonhoitaja (at) vesikoirat.fi.