Tervetuloa Vesikoirat ry:n kaikkien aikojen ensimmäiseen Champion of Champions & Veteran of Veterans -kutsukilpailuun ja gaalaillalliselle!

Luvassa on hyvää tunnelmaa, seuraa, ruokaa ja juomaa sekä ennen kaikkea huippukauniita menestyneimpiä espanjan- ja portugalinvesikoiria.

Kilpailu järjestetään Hartolan Linnahotellissa (Kaikulantie 86, 19600 Hartola), Lauantaina 4.4.2020 klo 18.00. Ennen kilpailua on yhdistyksemme sääntömääräinen kevätkokous ja alueyhdyshenkilöidemme koulutus- ja tapaamistilaisuus. Seuraavana päivänä 5.4. järjestetään Linnahotellissa vesikoirien epävirallinen Club Show.

Champion of Champions-gaalaan kutsumme kaikki rotujemme edustajat, jotka ovat vuoden 2019 tai tammi-helmikuun 2020 aikana saavuttaneet ROP, VSP, SERT tai CACIB tuloksen kotimaisissa näyttelyissä. Veteran of Veterans-kisaan kutsutaan koirat, jotka ovat olleet ROP tai VSP veteraaneja. Ohessa on lista kaikista kutsutuista koirista.

Kilpailu järjestetään pudotuskilpailuna pareittain. Parit arvotaan paikan päällä. Mikäli koirasi on oikeutettu kilpailemaan molemmissa kilpailuissa, tulee sinun valita ilmoittautuessasi, kumpaan koirasi osallistuu. Kilpailun tuomareina toimivat Maija Lehtonen, Ville Meronen ja Lotta Vuorinen.

Koiran osallistuminen on maksutonta. Kaikkien osallistujien illalliskortti tulee lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä. Illalliseksi tarjotaan lohta sitruunakastikkeessa, broileria bearnaiskastikeella, härkää punaviinissä sekä viittä erilaista salaattia ja jälkiruoka. Alkoholittomat ruokajuomat kuuluvat hintaan. Muita juomia on tarjolla omakustanteisesti.

Illalliskortti 29,-/henkilö, maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI 10 4600 0010 8192 39, maksuun viitenumero 12302 ja viesti CHOFCH sekä illalliskortin lunastajan/lunastajien nimet. Valokuva/kuitti maksusta tulee liittää oheisten ilmoittautumisohjeiden mukaisesti.

Linnahotellista on varattavissa myös kohtuuhintaisia huoneita (1-4hh) Hintoihin sisältyy sauna, uima-allas sekä aamiainen. Koirista ei lisämaksua. Ympäristössä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja illalliskortit 15.3. mennessä

Piia Collan piia.collan (at) gmail.com p. 0407692936 Erätie 12 a, 00730 Helsinki

Tiedustelut myös Arja Koskelo arja.koskelo (at) gmail.com p. 0400225926

Toivotamme kaikki Vesikoirien omistajat ja ystävät tervetulleiksi viettämään ikimuistoista juhlailtaa kanssamme!

Kutsutut espanjanvesikoirat (PDF)

Kutsutut portugalinvesikoirat (PDF)