Tapahtumakalenteri

Vesikoirat ry:n 20-vuotisjuhla

Aika:
lauantai, 18. lokakuu 2014, 11:00

Paikka:
Gustavelund Kokoushotelli, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula, Finland
Yhteystiedot:
mia.kontkanen (a) vesikoirat.fi

Tervetuloa mukaan juhlimaan Vesikoirat ry:n 20 -vuotista taivalta!

Juhlapäivän ohjelma:

11:00-14:00 Vappu Alatalon luento: Innostavasti yhdessä koirasi kanssa
14:30 Ilmoittautuminen syyskokoukseen
15:00 Sääntömääräinen syyskokous
18:00 Ohjelmallinen iltajuhla buffet-illallisineen

Luento

Vappu Alatalo on tunnettu ja arvostettu innostavista sekä sisältörikkaista valmennuksista sekä luennoistaan. Vesikoirat ry:llä onkin kunnia saada Vappu juhlaluennoitsijaksemme johdattamaan meitä koiran ja omistajan yhteistyön sekä koulutuksen ja motivoinnin saloihin. Vappuun ja hänen meriitteihinsä voit tutustua etukäteen myös osoitteessa www.nuppijumppa.com. Luento on yhdistyksen jäsenille ilmainen.

Syyskokous

Syyskokouksen aikataulu ja sisältö löytyvät erillisestä kokouskutsusta lehdestä, nettisivuilta ja myös omasta fb-eventistä. Ilmoittautuessa tarkistetaan äänioikeus ja valtakirjat.

Iltajuhla

Iltajuhlassa kohotamme yhdessä maljan yhdistyksen taipaleelle, nautimme mukavasta ohjelmasta, iloisesta seurasta ja tietenkin erittäin herkullisesta espanjalais-portugalilaishenkisestä buffet-illallisesta. Tilaisuus vaatii ennakkoilmoittautumisen ja yhdistyksen subventoiman illalliskortin lunastamisen.

Illalliskortti:

jäsen: 35 €
jäsenen ei-jäsen-avec: 45€

Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille: Nordea FI 37 2084 1800 0347 72. Viestiksi: "juhlapäivä" + illalliselle ilmoittautuneen nimi. Maksun arkistointitunnus tarvitaan ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumislinkki:

https://docs.google.com/forms/d/1jUbeo_dx8mDR12_sHmDuSRfG8IOVaDUl9k9rp4xp7hY/viewform?usp=send_form

Illalliselle ilmoittautuminen on pakollinen. Luennolle ja kokoukseen ilmoittautuminen on suositeltava, jotta osaamme varata riittävästi istumapaikkoja ja kahvia.

Viimeinen ilmoittautumispäivä illalliselle on perjantai 3.10.2014. Luennolle voi ilmottautua vielä 15.10. saakka osoitteeseen mia.kontkanen (at) vesikoirat.fi

Sydämellisesti tervetuloa!

Vesikoirat ry:n hallitus

Vesikoirat ry

Tervetuloa Vesikoirat ry:n verkkosivuille!

vesikoirat ry logo 25v