Tapahtumakalenteri

PORTUGALINVESIKOIRIEN VESITYÖKOULUTUS

Aika:
Mistä perjantai, 25. elokuu 2017
Mihin sunnuntai, 27. elokuu 2017

Paikka:
YYTERI
Yhteystiedot:
anu.kovanen (at) vesikoirat.fi

Vesikoirat ry:n portugalinvesikoirien vesityön toimikunta järjestää portugalinvesikoirien vesityöviikonlopun Yyterissä 25.-27.8.2017. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu mm. vesityökoulutusta, sääntöihin tutustumista, toiminnan suunnittelua sekä epävirallinen vesityökoe. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Etusijalla tapahtumaan ovat portugalinvesikoiraharrastajat. Mikäli paikat eivät täyty ilmoittautumisajan puitteissa, aukeaa ilmoittautuminen myös espanjanvesikoiraharrastajille.

Vesityöviikonloppu täynnä. Mökkejä voi kysyä sovittuun hintaan 9.6. saakka.

Etusijalla ovat Vesikoirat ry:n jäsenet. Osallistumismaksu on jäsenille 40€, muille 70€. Osallistumismaksu sisältää mm. lauantain buffet-ruokailun.

Viikonlopun ajaksi on mahdollisuus majoittua Yyteri Resort & Camping-mökkeihin. Mökkivaraukset 31.5. mennessä tehdään joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 020 719 9773. Mainitse varauksen yhteydessä, että kyseessä on Vesikoirat ry:n tapahtuma. 31.5. jälkeen mökkivaraukset tehdään osoitteessa www.suomicamping.fi/yyteri

Mökkihinnastot:
- saunallinen mökki 4-6 hengelle (3kpl): 140€/mökki/vrk
- saunallinen mökki 2-4 hengelle (6kpl): 125€/mökki/vrk
- hirsimökki 4 hengelle, ilman suihkua (3kpl): 69€/mökki/vrk

Vesikoirat ry

Tervetuloa Vesikoirat ry:n verkkosivuille!

vesikoirat ry logo 25v