Vesityökoulutus portugalinvesikoiraharrastajille

Vesikoirat ry järjestää portugalinvesikoiraharrastajille rodunomaisen vesityökoulutustapahtuman Jyväskylän Korpilahdella 3.-5.7.2015. Koulutuspaikkana toimii Surkeejärven matkailutila.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu sähköisellä lomakkeella Vesikoirat ry:n nettisivujen kautta ja linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen on näkyvillä kun ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 29.4.2015 klo 20.00 ja päättyy 18.5.2015 klo 24.00.

Ensisijalla koulutukseen ovat portugalinvesikoiraharrastajat. Muiden rotujen harrastajille paikat ovat jaossa 19.5.2015 alkaen.

Koulutus on kolmipäiväinen koostuen yhdestä teoriapäivästä ja kahdesta käytännön harjoittelupäivästä. Kouluttajina toimivat vesityökoetuomari Silvino Macau ja portugalinvesikoiraharrastaja ja rodun kasvattaja Rodrigo Pinto Portugalista.

Koulutuspaketit:

Koulutuspaketti 1.

Hinta Vesikoirat ry:n jäsenille 180 e, ei jäsenille 240 e

Paketti sisältää

• koulutuksen yhden koiran kanssa ja mahdollisen jaettavan materiaalin
  • majoittumisen kolmen, neljän ja kuuden hengen huoneissa
  • ruokailut; aamiainen, lounas ja päivällinen

Käytössä on tarvittaessa keittiö, suihku, sauna, pesumahdollisuus koirille ja grillikatos

Koulutuspaketti 2

Hinta Vesikoirat ry:n jäsenille 140 e, ei jäsenille 200 e

Paketti sisältää

• koulutuksen yhden koiran kanssa ja mahdollisen jaettavan materiaalin
  • ruokailut: aamiainen, lounas ja päivällinen

Huom. matkailutilalla on kuusi sähköpaikkaa matkailuautolle tai –vaunulle hintaan 15 e/yö

Kuunteluoppilaan päivä -paketti

Hinta Vesikoirat ry:n jäsenille 35 e/päivä, ei jäsenille 40 e/päivä sisältäen

• osallistumisen koulutukseen ilman koiraa
  • lounaan

Koulutusviikonlopun päiväohjelmat julkaistaan tarkempina myöhemmin. Perjantai 3.7. on teoriapäivä, lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.7. koulutetaan koiria vesityöskentelyyn. Itse koulutukseen voi osallistua vain yhdellä koiralla.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan mahdolliset terveydelliset ruokarajoitteet. Aterioilla on aina liha – ja kasvisvaihtoehdot, ja niihin kuuluvat salaatti, juoma, leipä, jälkiruoka ja kahvi. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa esittää majoittumistoiveita esim. huonetovereiden ja koirien sukupuolen ja lukumäärän suhteen. Koirat ovat tervetulleita, mutta suositellaan turistikoirien lukumäärän pitämistä erittäin maltillisena matkailutilan alueella ja majoittumispaikassa.

Koulutuspaikan saaneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä vahvistus koulutuspaikasta ja ohjeet maksun suorittamista varten.