MH-luonnekuvaus 11.-12.6. Torniossa

Tornion MH-luonnekuvauksen ilmoittautuminen alkaa 1.5. Ilmoittautumiset vain sähköpostitse.

Kuvaajat:
Heidi Kaatiala ja Anu Haapakoski

Ilmoittautumisaika: 1.5.-20.5.2016

Kuvauspaikka-anomukset ja tiedustelut vain sähköpostitse. Osallistumismaksu Vesikoirat ry:n jäsenten espanjan- ja portugalinvesikoirille 70 €, muille 100 €. Kuvauspaikkaa anottaessa tulee ilmoittaa koiran rodun lisäksi onko Vesikoirat ry:n jäsen (sekä jäsenyys että vuoden 2016 jäsenmaksun suoritus tarkastetaan, edellytyksiä alemmalle hinnalle). Kuvauspaikka-anomuksiin pyritään vastaamaan muutaman päivän sisällä kertoen tarkemmat ilmoittautumis- ja maksuohjeet. Etusija Vesikoirat ry:n jäsenten espanjanvesikoirilla ja portugalinvesikoirilla.

Katso tarkemmat ohjeet eventistä tai Virkusta.