Vesikoirat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2019

Aika: 31.03.2019

Paikka: Kauppakeskus Sellon kirjaston neuvotteluhuone Akseli

Osoite: Leppävaarankatu 9, 02600 Espoo

Ennen kokousta tarjoamme kaikille osallistujille juhlavuoden kakkua sekä mielenkiintoisen esitelmän: Luonteen vaikutus koulutukseen / Koulutuksen vaikutus luonteeseen. Esitelmöitsijämme on eläinten kouluttaja Janika Silfverberg. Kokouksessa jaamme myös Vuoden koira -kilpailun palkinnot. Esitelmä ja kokous on tarkoitettu Vesikoirat ry:n jäsenille.

Ohjelma:
13.00 Juhlakahvi ja esitelmätilaisuus Luonteen vaikutus koulutukseen/ Koulutuksen vaikutus luonteeseen
14.00 Vuoden koira palkintojen jako
14.15 Äänioikeuden ja valtakirjojen tarkistus (max 2/läsnäoleva jäsen)
14.30 Vesikoirat ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa!
Vesikoirat ry:n hallitus

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Katso tarkemmin yhdistyksen säännöistä.

Kokouskutsu ja esityslista lähetetään jokaiselle jäsenelle sähköpostitse ja kirjeessä heille, jotka ovat jäsensihteerille ilmoittaneet haluavansa jäsenmaksunsa paperilaskuna.

Mikäli kutsu ei tule, tarkista onko yhdistykselle antamasi yhteystiedot ajantasalla.

Liitteet

Portugalinvesikoirat PEVISA