Vesikoirat ry:n Club Show 2019

Club Show2019 banneri web

Mukaan ovat tervetulleita espanjan- sekä portugalinvesikoirat.

Tuomarina molemmilla roduilla on Anett Finnig.

Mukana myös luokat pikkupennuille (5-7kk) sekä turisteille (purentavikaisille, kastroiduille ja lyhytturkkisille).

Kirjalliset arvostelut ja pisteitä Vuoden Vesikoira -kilpailuun!

Tule viettämään mukavaa näyttelypäivää upeiden rotujemme parissa! Kasvattajille epävirallinen näyttely on oivallinen tilaisuus kerätä kasvatteja yhteen!

Näyttely järjestetään ulkotapahtumana nurmikentällä, osoitteessa Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia.

Club Show’hun ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen Club Show’hun voit tehdä sähköpostilla tai postitse aikavälillä 1.5.2019- 8.6.2019.

Ilmoittautumismaksu on 22€/koira. Kasvattaja- sekä jälkeläisluokka ovat ilmaiset.

Ilmoittaessasi koiran näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näyttelymme sääntöjä sekä rokotusmääräyksiä. Luethan säännöt tarkasti, jotta tulet ilmoittaneeksi koiran oikeaan luokkaan. Samalla virallisista näyttelyistä poikkeavat säännöt tulevat tutuiksi.

Vesikoirat ry Club Show - säännöt 2019.pdf

Vesikoirat ry Club Show - pisteytys 2019.pdf

ilmoittautumislomake_2019.pdf

Ilmoittautumiseen tarvitset koiran tiedoilla täytetyn ilmoittautumislomakkeen. Lisää liitteeksi myös maksukuitti!

Huom! Lähettäessäsi ilmoittautumisen sähköpostitse, huomioi että sinun tulee tallentaa tiedosto koneellesi ennen sen täyttämistä. Avaa se tallentamisen jälkeen esim. Adobe Readerilla tms. pdf-ohjelmalla, ja täytä lomake sitten. Jos täytät lomakkeen nettiselaimella ennen tallentamista, kirjoittamasi teksti ei säily ja päädyt lähettämään tyhjän tiedoston. Voit tietenkin tulostaa sekä täyttää lomakkeen ja skannata sen lähetystä varten, mikäli sinulla on siihen mahdollisuus.

Näyttelyä koskeva materiaali lähetetään ilmoittautumisessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Aikataulut julkaistaan kahta viikkoa ennen tapahtumaa ja numerolapun koiralle saat paikanpäältä.

Maksun saaja: Vesikoirat ry
Tilinumero: FI10 4600 0010 8192 39 / Säästöpankki
Viitenumero: 12234

Sähköposti-ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen: ilmoittautumiset (at) vesikoirat.fi

Postitse lähetettävät ilmoittautumiset osoitteeseen:

Club Show 2019
Tuularinkatu 2 A 10
33300 Tampere

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen katriina.maenpaa (at) vesikoirat.fi.