Club Show 2021


Ilmoittautuminen Club Show'hun on päättynyt!

Näyttelyssä nähdään yhteensä 98 vesikoiraa!

Espanjanvesikoiria 51 ja portugalinvesikoiria 47!

Näyttelykirje lähetetään sähköposteitse viimeistään viikkoa ennen näyttelyä.


Tervetuloa kesäiseen tapahtumaamme!

Tuomarina molemmilla roduilla Tiina Illukka.

Club Show järjestetään Taivalkunnan koulun nurmikentällä, osoitteessa: Taivalkunnantie 575, 37120 Nokia

Jokainen näyttelyyn ilmoitettu koira saa mukaansa yllätyksen.

Ilmoittaessasi koiran näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näyttelymme sääntöjä sekä rokotusmääräyksiä. Luethan säännöt tarkasti, jotta tulet ilmoittaneeksi koiran oikeaan luokkaan. Samalla virallisista näyttelyistä poikkeavat säännöt tulevat tutuiksi.

Clubbarissa järjestetään myös UUSI ja toivottu kilpailu!

Kolmen sukupolven -kilpailu

Kilpailussa tulee esittää kolme koiraa, jotka ovat kolmesta peräkkäisestä sukupolvesta. Ryhmä voi koostua uroksista ja nartuista tai samasta sukupuolesta. Kilpailuun osallistuvista koirista kaksi (2/3) tulee olla ilmoitettuna näyttelyyn. Koirien ei tarvitse edustaa samaa kennelnimeä. Kilpailu on ilmainen.


Mikäli haluat lisätietoja, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen katriina.maenpaa (at) vesikoirat.fi.

Club Shown tapahtumasivut facebookissa

Club Show'n tuomari Tiina Illukka esittäytyy!


Olen ollut koiraharrastaja jo yli 40 vuotta. Aloitin dalmatiankoirien kanssa, josta ratsuhevosiin viittaava kennelnimeni Caballus juontuu. Vuodesta 1986 olen omistanut ja kasvattanut kiharakarvaisia noutajia. Olen myös omistanut ja kasvattanut jackrussellinterrierejä ja gordoninsettereitä.

Kasvattini ovat niittäneet maailmanmainetta kaikilla mantereilla. Kiharakasvateissani on viisi Englannin valiota, joista kolme ns. full champions eli niillä on myös metsästyskoe suoritettuna. Gordoninsettereissä kasvatillani oli pitkään urosten CC ennätys (36 CC’tä) Briteissä.


Suuri osa pentueistani on syntynyt keinosiemennyksen tuloksena, joko pakasteen tai tuoreen. Tässä olen voinut hyödyntää ammattiani. Olen onnellinen siitä, että eläinlääkärin työ ja koiraharrastus voidaan näin yhdistää rodunjalostuksen hyväksi.


Ulkomuototuomarioikeudet sain 1993 ja arvostelen kaikki rodut ryhmistä 6,7 ja 8, joiden lisäksi osan terriereistä ryhmästä 3.

Olen arvostellut useimmissa Euroopan maissa, Venäjällä, Australiassa ja USA:ssa. Tälle vuodelle minulla on tuomarikutsu Tsekeissä Brno:ssa syyskuussa pidettävään Maailman Voittaja –näyttelyyn (kiharat ja tollerit) ja toivon todella, että se toteutuu.


Kiitos kutsusta saada arvostella vesikoirien Club Show!


Roduillamme on yhteiset juuret jossain vuosisatojen historiassa, senkin vuoksi perrot kiinnostavat.


Nähdään Nokialla!


Tiina Illukka

Tapahtumaa tukemassa:

Mush, Riemukauppa.fi, Musti ja Mirri - Ratina, Repolar, Nutrolin, Taidogas, Ruoveden Parsiniemi, Pirkanmaan koirauimala, Findogs, Yuup, Hauska kakkapussit, Hautausmaan kukka, Willi, Nokian Panimo, Vetcare, Aniforma, Pepper Bar & Restaurant - Nokia, Tmi Sanna Tammi, Zoopet.fi, Janniina Tauriainen-koirahieronta, Oscar, Tundradogwear, Best Friend oy, Dogger