Jos koirasi tarvitsee uutta kotia sen etsimiseen on hyvä käyttää aikaa. Koiran kasvattajaan kannattaa myös olla yhteyksissä.


Tälle sivustolle koiran voi ilmoittaa espanjanvesikoirien Pentu-ja rotuinfon kautta

Pentu- ja rotuinfo/ Nea Kivekäs

Soittoajat vain!

to - pe klo 17 - 21 sekä viikonloppuisin 10-21

p. 040 514 7583

evk.pentuvalitys@vesikoirat.fi

4-vuotias Papu etsii uutta kotia!


Touhukas ja aktiivinen espanjanvesikoira Papu etsii uutta rakastavaa kotia, nykyisen kodin elämäntilanteen muutoksen vuoksi.


Papu on innokas, älykäs ja aktiivinen koira, joka tykkää touhuta ja lenkkeillä, mutta vastapainoksi kaipaa seuraa ja rauhallista kotiympäristöä.


Uusille ihmisille Papu voi olla alkuun hieman varautunut, mutta luottamuksen synnyttyä uskollinen ystävä ja todellinen rapsutuksia rakastava kainalokaveri.


Uusi loppuelämän koti olisi hyvä olla rauhallinen ja rakastava aikuisten koti, jossa Papulle on aikaa ja omistajilla mielellään aiempaa koirakokemusta.


Papu on välillä omapäinen, ärsykkeisiin herkästi reagoiva ja ei tule juurikaan toimeen muiden uroskoirien kanssa, mutta pentujen ja narttujen kanssa tykkää kyllä leikkiä ja seurustella.


Oikeassa perheessä ja sopivissa olosuhteissa Papu on ihana koira, joka sulattaa sydämen kuin sydämen.


Kuitenkin, meidän perheen kasvamisen jälkeen, olemme joutuneet tekemään äärettömän vaikean ja surullisen ratkaisun luopua Papusta, koska Papu ei ole sopeutunut hektiseen lapsiperhearkeen ja koemme, että lapsen ja Papun hyvinvoinnin vuoksi, uuden kodin löytyminen olisi kaikkien edun mukaista.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää, että olisiko Papu juuri sinun uusi koirasi!


Hannele Soininen


p. 050 3710461